Szórakozás

Debreczeni Zita gyereket szülne Gianninak

A csinos, modellből lett fotós kétségekkel teli évek után egy friss orvosi véleményből értesült arról, hogy szervezete alkalmas a gyerekvállalásra. Debreczeni Zitának ugyanis korábban egy nőgyógyászati probléma miatt nem sok esélyt jósoltak a teherbe esésre.

“Amikor ez a kapcsolat elkezdődött, teljes kivizsgálásra mentem, szem előtt tartva, hogy ha esetleg rossz híreket kapok, akkor ne húzzam tovább Gianni idejét, aki szintén nagyon szeretne gyerekeket. Izgultam, de a doktor azt mondta, nem látja akadályát, hogy anya lehessek” – idézi a Bors a hamarosan énekesnőként is debütáló modell Diéta&Fitnesz magazinban megjelent szavait. Az interjúból az is kiderül, hogyan élte meg Zita azt, hogy nemrégiben több helyen is arról cikkeztek, egyáltalán nem lehet gyereke.

“Elképzelhető, milyen érzés volt címlapon látni a „kijelentésemet”, miszerint nem szülhetek gyereket Gianninak. Úgy, hogy engem egyáltalán nem kérdeztek meg” – mérgelődött a 36 éves fotós, aki már több mint másfél éve boldog az olasz származású médiaszemélyiséggel.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik