Élet-Stílus

Négy, 90 feletti tanítványa kísérte oltárhoz a fitneszedzőt

Elaine, Lorraine, Irene és Elsie örömmel mondott igent a felkérésre.

Mikor a minnesotai Jeena Gurung beleegyezett, hogy heti rendszerességgel órát tart majd a város egyik legnagyobb idősek otthonában, nem gondolta, hogy épp itt talál majd életre szóló barátokra. Pedig így történt. A fiatal nő szinte azonnal összebarátkozott az otthon négy lakójával: a 90 éves Elaine Ogrennel, a 94 éves Lorraine Quinnel, a 95 éves Irene McGuire-rel és a 96 éves Elsie Trappal.

wmcactionnews5.com
wmcactionnews5.com

Miután a barátom megkérte a kezemet és tervezni kezdtem az esküvőnket, magától értetődőnek tűnt, hogy a négy hölgyet is meghívom. Sőt! Éppoly különleges szerepet szántam nekik a ceremóniát, amilyen különleges a barátságunk. Így lett a négy néniből Jeena négy koszorúslánya, akik a nagy napon talpig rózsaszínben vonultak be a St. Paul luteránus templomba a menyasszony előtt.

“Eddig még nem hallottunk olyan esküvőről, ahol a koszorúslányok hozzánk hasonlóan, 90 felett lettek volna” – nyilatkozta Irene az egyik helyi csatornának, mire barátnője, Elsie hozzátette, ezen az esküvőn követelmény volt, hogy a koszorúslányok idősebbek legyenek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik