Élet-Stílus

A fiatalokra hívott rendőr beállt kosarazni a srácok mellé, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Ritka dolog az, ha egy rendőr az előírásoktól eltérve nem hazaküldi a zajos srácokat, hanem jófejségből beáll közéjük kosarazni. Amerikában történt az eset, hogy a környékbeli fiatalok nem tudtak mit kezdeni magukkal, így az út közepén elkezdtek kosarazni. A szomszédoknak ez nem tetszett, ezért nemes egyszerűséggel rájuk hívták a rendőrséget.

A kiérkező járőr elkezdett beszélgetni a srácokkal, majd mindenki legnagyobb meglepetésére ő is beállt kicsit dobálni közéjük, de az igazi döbbenet csak a játék után jött. A járőr elmondta, hogy holnap vissza fog tér némi erősítéssel. A mini kosármeccset a rendőrautó fedélzeti kamerája is rögzítette.

Officer White was recently dispatched to a call of kids playing basketball “loudly” in the streets. In the evening. Having fun. Not committing crimes. Let’s see how he handled it.

Posted by Gainesville Police Department on Thursday, 21 January 2016

Másnap kiderült, hogy a rendőr erősítése az egykori NBA-sztár, a Los Angeles Lakers legendás centere Shaqil O’Neil lesz, aki egyébként az aktív pályafutása után maga is rendőrként teljesít szolgálatot. Amikor a szó szerint óriás játékos kiszállt az autóból, valóságos üdvrivalgás tört ki, szinte senki nem hitt a szemének.

Shaq az évek során nem lett gyorsabb, vagy mozgékonyabb és valljuk be, pontosabb sem, de ez az eset is azt mutatja, hogy őt a szívéért lehetett igazán szeretni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik