Élet-Stílus

Megölte a sokk a nagypapát, amikor megtudta, öt családtagja is autóbaleset áldozata lett

Az ausztrál család egy indiai nyaralás közben halt meg, amikor autójuk durrdefektet kapott egy autópályán, és felborultak.

Az ausztráliai Adelaide-ben élő, indiai származású házaspár, Rupendra és Anamika Datta három gyerekükkel, valamint a nő testvérével és apjával autóztak megnézni a Taj Mahalt egy bérelt autóban, amikor a baleset történt. Az ausztrál sajtóban megjelent hírek szerint a sofőr elvesztette irányítását a nagy sebességgel haladó autó felett, ami előbb nekicsapódott a két sáv közötti korlátnak, majd felborult és a szembejövő forgalomban állt meg, a tetején.

A balesetben a 45 éves feleség, a nő testvére valamint a házaspár nyolc és 12 éves lánya azonnal meghalt, 17 éves fiuk pedig a kórházban vesztette életét. A férj súlyos gerincsérülést szenvedett, de túlélte a balesetet, csakúgy, mint apósa.

Amikor azonban az idős férfinek a kórházban elmondták, hogy két lánya és három unokája is meghalt, szívrohamot kapott, és életét vesztette – mondta el a család egyik barátja az ABC Newsnak. „Amikor megtudta, hogy az egész család életét vesztette, leállt a szíve, és meghalt. Belehalt a sokkba” – mondta el Anand Bhatia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik