Élet-Stílus

Herceg fizeti Tünde fűtés számláját

24.hu
24.hu

2015. 12. 09. 18:50

Az ország első hercege, Barna Barnabás október végén hirdette meg hangzatos akcióját, miszerint valaki helyett kifizeti a egy család novemberi és decemberi fűtés számláját azok közül, akik részt vesznek Facebookos akciójában. Most lett meg a nyertes.

“Mint ígértem a mai napon nem fog elmaradni a pénzeső! Kisorsoltuk a nyertest akinek a fűtés számláját maga a Mulatós Herceg fizeti. A nyertes nem más mint pedig: L. Tünde. GRATULÁLUNK!!! További szép estét mindenkinek. Akik pedig nem nyertek ne keseredjenek el” – posztolta Barna, aki elmondta: nagyjából hetvenezer forintot spórol meg Tündének.

Fotó: Facebook

A korábban VV Éva partnereként is feltűnt mulatós énekes nemrég 400 gyereket és egy családot is megajándékozott egy nagyrészt romák lakta településen.

“Mindig is fontos volt számomra a jótékonyság. Ha megtehetem, miért ne segítsek? A nyáron szétosztott egymillió forint és rengeteg élelmiszer után sem állok le. Szemerén több mint 400 gyerek várt már rám. Olyan sokan voltak, hogy az ablakon kellett bemásznunk, és ott távoztunk. A gyerekek nagyon örültek nekem. Az utolsó szám előtt felkértem Magyar Sándort a színpadra, neki külön ajándékkal kedveskedtem. Nemrég hallottam megindító történetüket. A gyerekek édesanyja nemrég halt meg, de az apuka keményen dolgozik, hogy a gyerekeknek mindent megadjon. Azt gondoltam, hogy őket külön is segítem, hogy egy kicsit enyhítsem a fájdalmukat. Az apuka nagyon meg volt hatva az ajándékok láttán és hálás volt, hogy gondoltam rájuk is. A fellépés végén ki lett osztva minden gyereknek a több mint 400 dobozban az ajándékcsomag, aminek nagyon örültek” – mondta Barna.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 1968. április 12.
Mátrai Zsuzsa énekesnő részt vesz az Egy óra Majláth Júliával című műsor felvételén. A műsort húsvét hétfőn mutatják be a Magyar Televízióban Kalmár András rendezésében.
MTI Fotó: Patkó Klári
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.