Élet-Stílus

Fül nélkül ébredt a születésnapi buli után

Egy angol férfi a barátja születésnapját ünnepelte Halloween éjjelén, amikor spontán verekedés alakult ki, majd elvesztette egyik fontos testrészét.

A 25 éves Gwynant Jones egy barátja születésnapját ünnepelte Halloween éjszakáján a wales-i Aberystwyth Academy Bar nevű szórakozóhelyen, amikor verekedésbe keveredett és egy ismeretlen leharapta a füle egy részét. A férfi nem emlékszik a részletekre, vélhetően az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt.

A férfinek hónapokat kell majd várnia, míg helyreállítják a fülét. A kiharapott részt a bordájából vett porcogóval fogják helyettesíteni.

A rendőrség tájékoztatása szerint a verekedésnek nem volt előjele, és a férfit magára hagyták a támadás után.

Túl vagyok a nehezén, túltettem magam az ügyön, már nem is fáj annyira. Bár egy kicsit még furcsa, hogy hiányzik a fülem egy része, hozzászoktam már, nincs értelme tovább duzzognom

– mondta az áldozat.

A szoftverfejlesztő mérnökként dolgozó férfi egy hét szabadságot vett ki, és bízik benne, hogy egy ideig engedik, hogy otthonról végezze munkáját.

Szemtanúk elmondása szerint a húsz év körüli támadó narancssárga poncsót és fekete parókát viselt az éjjelen, nővérnek öltözött hölgyek társaságában szórakozott és egész éjszaka rettentő agresszívan viselkedett.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik