Élet-Stílus

Beragadt a vécébe, amikor ki akarta halászni leejtett telefonját

Kínosan szorult helyzetbe került egy kínai férfi Csöcsiang tartományban, amikor megpróbálta megmenteni mobiltelefonját, ami belecsúszott egy hagyományos kínai guggolós vécébe – jelentette a helyi sajtó. A férfi annyira ragaszkodott a készülékhez, hogy kézzel próbálta kihalászni a szennyvízcsövön lecsúszott szerkezetet, de a mentési művelet közben a jobb karja beleragadt a vécébe.

Vécébe szorult férfi

A majdnem egészen a válláig a guggolós vécébe szorult férfit végül a tűzoltók és csatornatisztítók együttes erővel mentették ki, több mint egy óráig tartó munka után. A vécébe szorult férfi pechjére a voltak emberek, akik fényképeken örökítették meg a rendkívül kínos esetet.

vécébe szorult01

Ő azonban még szerencsésnek is mondhatja magát. Tavaly májusban egy részeg férfi egy pottyantós vécé alatti, ürülékkel teli gödörbe zuhant, amikor leesett mobiltelefonját próbálta megkeresni. A derékig elmerült férfit végül a tűzoltók mentették ki. Egy hónappal később pedig egy anya és fia fulladt bele házuk pöcegödrébe, miután az oda beleesett vadonatúj mobiltelefon után kutatva beugrottak, és elájultak a gázoktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik