Közélet

Mobilja után zuhant a pöcegödörbe

Egy pottyantós vécében könnyített magán, amikor telefonja a gödörbe esett. Megpróbálta kivenni. Nem sikerült.

A negyvenéves, és a kínai sajtóban megjelent beszámolók szerint részeg férfi egy harpini nyilvános vécében került az emberi ürülékkel teli gödörbe, miután véletlenül beleejtette mobiltelefonját, valamint több mint százjüannyi készpénzt. A három méteres gödörbe esett férfi kiabálását egy nő hallotta meg, aki kihívta a tűzoltókat. Közben egy másik segítőkész ember egy kötelet dobott le neki, nehogy belefulladjon a pöcegödör tartalmába.


Kétségbe esve néz fel a pottyantós vécé tartályából – mert nem találja mobilját
Fotó:56.com

Amikor a tűzoltók kiérkeztek, a férfi derékig volt merülve az ürülékben, mégsem akarta, hogy gyorsan kimentsék. Ugyanis még mindig nem bukkant rá mobiljára. A tűzoltók elmondása szerint folyamatosan „csak még egy percet” kért, hogy megtalálja a telefont. Végül sikerült megértetni vele, hogy az élete forog kockán, és a mobilt megkereshetik azután is, hogy kimentették.


A tűzoltóknak végül sikerült kimenteniük a mobilja után a vécébe zuhant férfit
Fotó:56.com

Ebbe az alkuba végül belement, és a tűzoltók kihúzták a pottyantósból. A mentők közlése szerint sértetlenül megúszta az esetet. A beszámolókból az nem derült ki, hogy a mobiltelefon végül előkerült-e. Bár nem tudjuk, hogy nekünk lenne-e gusztusunk használni egy olyan mobilt, ami egy pöcegödörbe merült alá.

A mentősök szerint nem lett semmi olyan komoly baja, amin egy kis víz ne segített volna
Fotó:56.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik