Élet-Stílus

Kiakadt a modell, miután azt mondták neki: “túl nagy” a szakmához

A fiatal svéd lány bikiniben mutatta meg az alakját a világnak. Nem érti, miért nem alkalmazzák a kifutóra.

Az öt éve modellként dolgozó 19 éves Agnes Hedengardnak elege lett abból, hogy az utóbbi időben lépten-nyomon azzal utasították el őt az ügynökségek: “túl nagy” a kifutóhoz – írja a Mirror.

A lány nem igazán értette, miért küldik el mindenhonnan, ezért közzé tett egy videót, amelyben leleplezi idomait. Azaz fenekét, hasát, combjait, derekát, amelyeken persze egyetlen deka felesleg sincsen.

“Azt gondolják, a fenekem túl nagy, a csípőm pedig túl széles” – mondja Agnes a videóban és hozzáteszi: ha a modellszakmában szeretne valaki elhelyezkedni, akkor ennél is vékonyabbnak kell lennie.

A hölgy azt állítja, a kapcsolatfelvétel mindig zökkenőmentesen zajlott az ügynökségekkel, de amint szembesültek az adottságaival, azonnal megszakadtak a tárgyalások.

A szőkeség a testtömegindexét is leleplezte: 17,5-ös. Ebből a normálérték egyébként 18,5-nél kezdődik. Agnes azért tette közzé a videót, hogy felhívja rá a figyelmet, mennyire abszurd gondolkodás uralkodik a divatszamában, ha a méretekre terelődik a szó.

“Szeresd magadat és ne hagyd, hogy mások az ellenkezőjét mondják neked” – vonja le a végső következtetést története kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik