Élet-Stílus

Szamurájszellem lába tűnt fel egy fotón

Szamuráj szellem (szellem, szamuráj, )
Szamuráj szellem (szellem, szamuráj, )

Már megint egy furcsa fénykép, megmagyarázhatatlan jelenséggel.

Március közepe óta elszaporodtak az olyan esetek, amikor valaki egy fotó készítése után észreveszi, hogy egy furcsa alak (az egyszerűség kedvéért nevezzük szellemnek) is szerepel a képen.

Először egy nyaralási fotón, a vízben pancsoló család körében jelent meg egy illetéktelen személy, másnap egy selfie készítése után vettek észre egy tök ismeretlen nénit a háttérben, két hete pedig egy gyerekkori fotó nézegetésekor tűnt fel egy nőnek, hogy egy idegen lány is látható a képen.

A legújabb eset még a korábbiaknál is furább.

Egy kanadai család Japánba látogatott, ahol készült egy érdekes kép a pár gyermekéről. A kislány a tengerparton áll, a fotón első látásra semmi különös nem tűnik fel – de amikor jobban megnézték, találtak egy furcsaságot: két lábat a lány háta mögött.

Feltették a képet a Redditre, abban a reményben, hátha valaki tud magyarázattal szolgálni. A fotó szamurájsírok közelében készült; ezért van, aki szamurájcipőt vél látni a kislány mögött. Mások szerint egyszerűen az történt, hogy tényleg állt valaki a kislány mögött, csak a fotó készítésekor nem vették észre.


Kép forrása: reddit

Ön szerint tényleg szamuráj szelleme van a képen? Vagy csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő (és ügyes photoshop-használó) ember készítette a fotót? Vagy ha nem, akkor mi a bánat ez??? Írja meg véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik