Élet-Stílus

Kislány szelleme tűnt fel a gyerekkori fotón

A 21 éves újságírónőnek nem volt ismerős a fotón szereplő másik kislány.

Anastassia Perets Ausztráliában él, multimédiás újságírással foglalkozik. A 21 éves nőnek nemrég kezébe került egy fotóalbum, amely tele van gyerekkori képeivel. Felfedezett a fényképek közt egyet, amelyen épp egy kalitka mellett álldogál, figyeli a madarakat.

Ahogy alaposabban megnézte a fotót, feltűnt neki valami. Pontosabban valaki: egy kislány, aki plüssel a kezében épp belép az ajtón. A probléma a következő: a képen halványabban látható másik kislány nem létező személy. Legalábbis akkor és ott biztos nem tartózkodott a szobában.

Anastassia először nem volt biztos a dologban, ezért megkérdezte szüleit, emlékeznek-e a képen látható lányra. Szülei állítják, soha az életben nem látták a gyermeket. Az újságírónő beszélt egy médiummal, és még mielőtt bármit mondott volna neki a fényképről, a paranormális jelenségek szakembere azt állította, hogy Anastassiát egy kislány szelleme követi.


Fotó: facebook.com/AnastassiaPeretsJournalist

Ön szerint tényleg szellem látható a képen? Vagy csak photoshop? Lehet, hogy az újságírónőnek csak kellett egy jó téma? Vagy ismertségre akart szert tenni? Vagy mi ez az egész? Írja meg véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik