Élet-Stílus

Szellem bukkant fel a selfie hátterében

Nemcsak a lány nővére fotóbombázta a képet, feltűnt egy üldögélő nőalak is.

A photobombing, azaz a más által készített fényképbe való bemászás, beugrás legalább annyira népszerű, mint a selfie. Akkora divat, hogy már a szellemek sem maradhatnak ki belőle.

Na, de ne viccelődjünk az ilyesmivel, van, aki teljesen bepánikolt a látványtól: Bethany Harvey épp közös selfie-t készített kis unokaöcsikéjével, amikor a képbe hátulról beugrott a lány nővére. A Snapchat-re felkerült fotót „fotóbombázva” címmel látta el Bethany, és nem is sejtette, hogy ez a megjelölés nem csak a testvérére igaz.

Aznap este ugyanis egy barátjuk megnézte a képet, és észrevette, hogy még valaki szerepel a felvételen: egy ülő női alak, akinek a feje nem látszik, csak a kezei, összekulcsolva az ölében.

A lány a Daily Mailnek elmondta: azóta nem mer sötétben belépni abba a szobába, merthogy nem tud értelmes magyarázattal szolgálni arról, ki látható a fotón. Valaki arra gyanakodott, hogy a tévé vagy netán egy poszter lóg bele a képbe, de ez nyilván Bethanyéknek is eszükbe jutott volna.

A háttérben látható alak ugyanúgy rejtély marad, mint a tegnap bemutatott családi nyaralási fotó, amelyen egyesek szerint egy vízbefúlt kislány szelleme jelent meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik