Élet-Stílus

Sétálni ment az utcára a tíz éve ki nem mozduló agórafóbiás nő, majd beleesett egy csatornanyílásba és nagyon összetörte magát

csatornafedel(960x640).jpg (csatornafedél, )
csatornafedel(960x640).jpg (csatornafedél, )

A nyílt terektől betegesen rettegő nő már éppen kezdte volna leküzdeni betegségét, amikor séta közben összetörte magát.

Az angliai Crawley városában élő 57 éves nagymama attól tart, soha életében nem lesz képes újra kitenni a lábát a lakásából, miután a szerencsétlen baleset érte azután, hogy végre le tudta győzni félelmét, és kimerészkedett a szabadba. Janet Faal a South West hírügynökség beszámolója szerint több mint egy évtizede nem hagyta el lakását, és csak most kezdte el szép lassan legyőzni agórafóbiáját.

Április 10-én egyik barátjával együtt ment ki az utcára a rehabilitáció részeként, amikor beleesett egy csatornanyílásba, miután elmozdította a nyílást eltakaró deszkalapot, hogy barátja ki tudjon tolatni egy parkolóból. „Elmozdítottam, majd tettem egy lépés. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy lyuk van alatta, azt hitten, csak a leesett a földre” – mondta el Faal. „Aztán már csak a fájdalomra emlékszem” – tette hozzá.

Az SWNS közlése szerint a nő az esés közben arccal nekicsapódott az elmozdított deszkatáblának, és eltörte az orrát. Valamint ahogy egyik lábával a nyílásba zuhant, összetörve a bal lábát is. „Ott voltam a lyukban, csupa vér voltam és nem tudtam mozdulni” – mondta el Faal, akinek még egy órát kellett várnia arra, hogy a mentszolgálat kiérkezzen a helyszínre.

A nő elmondása szerint az eset évekkel vetette vissza az életét megnehezítő agórafóbia elleni küzdelemben, és attól tart, soha életében nem lesz képes arra, hogy kimerészkedjen otthonából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik