Élet-Stílus

Szomorú okból bukkant fel újra a világhírű kisfiú

success kid (mém, gyermek, )
success kid (mém, gyermek, )

Ugye ön is látta már ezt a fotót valamilyen formában? Szereplője most nyolcéves, és nagy kéréssel fordult a rajongóihoz.

Szinte nincs nap, hogy a világháló valamelyik csücskében bele ne botlanánk a zöld-fehér pólós kisfiú sikert szimbolizáló fotójába. Sammy Griner már hosszú ideje az egyik legsikeresebb netes mém. Az idén nyolcéves, floridai gyermek szomorú apropóból tért vissza a netre: egy adománygyűjtő oldalon kéri rajongóit, hogy segítsenek a súlyosan vesebeteg apján.

 

A híres fotót készítő, 39 éves Justin Griner jelenleg heti 12 órát tölt egy klinikán, művesekezelésen, de az életét csak szervátültetéssel lehet megmenteni. A kis Sammy donort keres neki, és támogatást a műtét igen magas költségeihez.

Az operációra 75 ezer dollárt (közel 21 millió forintot) akart összegyűjteni a család. Alig hat nap alatt, több mint 79 ezer dollárt gyűjtöttek össze nekik, és a felajánlások még mindig érkeznek a GoFundMe oldalukra. A donor megtalálása nehezebb feladat lesz: a családnak már rengeteg barát és ismerős felajánlkozott, de sajnos egyikük sem volt alkalmas donornak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik