Élet-Stílus

Egyszerre házasodtak a hármas ikrek

Ikereskuvo(960x640).jpg (ikrek, menyasszony, )
Ikereskuvo(960x640).jpg (ikrek, menyasszony, )

Még a katedrálist is át kellett egy picit rendezni, hogy együtt tudjanak végigmenni a padsorok között.

Igazán különleges esküvőt tartott március végén a brazíliai Passo Fundo egyik katedrálisában, ahol több mint hatszáz vendég gyűlt össze, hogy szemtanúja legyen, ahogy a 29 éves Tagiane Bini, Rochele Bini és Rafaela Bini kimondja a boldogító igent. Az eseményt a lányok tették különlegessé. Ugyanis ikrek.

A Globo brazil televízió riportja szerint szüleik ötlete volt, hogy a három lány egyszerre házasodjon össze, ami ellen egyiküknek sem volt semmi ellenvetése, hiszen gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok volt egymástól, és elmondásuk szerint mindig is ábrándoztak arról, hogy valamikor majd egyszerre tartják esküvőiket.

 
Csak a menyasszonyi csokrok alapján lehetett megkülönböztetni őket
Fotó:Globo 

A három lány végül szinte teljesen ugyanolyan ruhában, egyező frizurával és sminkkel jelent meg a templomajtóban az eseményre, pedig állították: ez nem volt előre eltervezve. De végül az előkészületek alatt mindhármuknak ugyanazok tetszett meg. „Több stílust is kipróbáltunk, de végül ugyanaz tetszett. Már próbálkozni sem érdemes, mindig ez lesz a vége” – mondta el egyikük a Globónak.

A hármas esküvő azonban több problémát is felvetett. A padsorok közötti folyosót például ki kellett szélesíteni, hogy a menyasszonyok és az örömapa el tudjon férni egymás mellett. És azt is ki kellett sakkozni, az apa hogyan vezeti őket a vőlegényhez. Végül az lett a megoldás, hogy félútig együtt mentek, majd onnan az apa egyenként vezette őket a három vőlegényhez.

 
Rafaela, Rochele és Tagiane
Fotó:Globo 

Akiknek nem volt gondjuk azzal, hogy felismerjék melyik menyasszony melyiküké – legalábbis ők ezt állították. A lányok között egyébként egyedül a kezükben lévő virágcsokrok alapján lehetett különbséget tenni. És, ha már szóba került a csokor: a násznép lánytagjai az ifjú feleségek elmondása szerint különösen örültek annak, hogy nem csak egy esélyük volt a mennyasszonyi  csokor elkapására. 

Olvasói sztorik