Élet-Stílus

Ezekről a lányokról senki sem hiszi el, hogy ikertestvérek

ikrek(960x640).jpg (ikrek)
ikrek(960x640).jpg (ikrek)

A két kamaszlánynak még azt sem nagyon szokták elhinni, hogy egyáltalán testvérek.

Amikor 1997. decemberében Donna Aylmer először kézbe vette ikerlányait, még azt hitte, egy rossz tréfa áldozata. “Senki és semmi nem készíthetett fel arra a látványra, ami akkor fogadott, mikor megpillantottam a gyermekeimet”- emlékszik vissza a jamaikai származású édesanya, majd hozzáteszi, Lucy és Maria annyira különböző volt, amennyire két gyermek csak különböző lehet.


Képek forrása: Bored Panda

Lucy vörös hajjal, kék szemekkel és világos bőrrel, míg testvére, Maria sötét bőrrel, fekete hajjal és szemmel született. A kétpetéjű ikerlányok közti különbség az idő előrehaladtával csak még szembetűnőbb lett, így ma már arról is győzködniük kell friss ismerőseiket, hogy egyáltalán testvérek. “Sokak még akkor se akarják elhinni, hogy ikrek vagyunk, ha megmutatjuk nekik a személyi igazolványunkat” – mesélte Lucy a Daily Mail című brit lapnak.

 

A gloucesteri lányoknak egyébként nem csak a külseje, de az érdeklődési köre is igencsak eltérő. Míg Lucyt a művészetek és a design, addig testvérét a jog érdekli. “Attól mert különbözőek vagyunk, csak még jobban szeretjük egymást” – teszi hozzá Maria, aki elárulja, az iskolában szokott dicsekedni azzal, hogy fehér ikertestvére van. “Büszke vagyok rá, hogy ilyen különlegesek vagyunk” – teszi hozzá a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik