Élet-Stílus

Segítsen megtalálni egy elveszett mackó gazdáját

elveszett-plussmedve-1(960x640).jpg (plüssmackó, )
elveszett-plussmedve-1(960x640).jpg (plüssmackó, )

Több mint 5500 ember osztotta meg eddig az amnéziás plüssbocs történetét, de sajnos még eredménytelen a keresés.

Elveszett egy csokornyakkendős kölyökmackó Budapesten. Pontosabban, Budán, a Margit hídtól nem túl messze, a Kacsa utcában. Az úttest kellős közepén feküdt szegény a Gyorskocsi utca és a Fő utca közti szakaszon, március 27-én, este fél tíz tájban. Szerencsére nem túl sokáig, legalábbis erre utal, hogy sikerült elkerülnie a balesetet. Még nagyobb szerencséjére egy olyan ember talált rá, aki ideiglenesen befogadta, és haladéktalanul megkezdte a csokornyakkendős mackó gazdájának felkutatását.

Dunai Tamás és az elveszett plüssbocs Facebook posztját néhány nap alatt több mint 5500-an osztották meg, de eddig sajnos nincs eredmény. A becsületes megtaláló a Hír24-nek azt mondta, ő attól tart, hogy a keresett gazdi talán nem is magyar: hiszen a címke alapján, a mackó egy olyan moldáviai játékgyárban jött világra, amelyik Magyarországon nem forgalmazza termékeit.

 Kép: Dunai Tamás / Facebook

„Nagyon meglepődtem, hogy ilyen sok megosztást kaptam” – mondta el a Hír24 kérdésére Dunai Tamás – „s azon még jobban, hogy a poszt után, több mint százötven ember még ismerősnek is jelölt. Úgy tűnik, hogy az emberek az apró jó szándékot is értékelik ” – tette hozzá.

Mivel a mackó gazdája nem akar megkerülni, a megtaláló úgy döntött, hogy a hagyományos módszerekkel folytatja a kutatást: elkezdi bejárni azt a környéket, ahol a medvére bukkant. Azt mondja, ha végül így sem jár sikerrel, nehéz szívvel bár, de jótékony célra, egy alapítványnak ajánlja majd fel védencét. Egyelőre azonban bízik a sikerben, s ennek érdekében a olvasóink segítségét kéri.

“SEGTSETEK! Baleset rt a Kacsa utca Gyorskocsi utca s F utca kzti szakaszn,az ttesten talltak rm ideiglenes…

Posted by Tamás Dunai on Friday, March 27, 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik