Élet-Stílus

Kétéves fia mentette meg az öngyilkosságtól az apát

Megmentett öngyilkos (öngyilkos, )
Megmentett öngyilkos (öngyilkos, )

Kész lett volna leugrani egy hídról, de zokogó kisfia kérlelése után mégsem tette meg a végzetes lépést.

Anyagi gondok miatt akart véget vetni életének egy 39 éves kínai művezető, aki 400 ezer jüannal tartozott az alatta dolgozó embereknek, miután nem kapta meg a neki járó pénzt egy félbehagyott építkezésen és elvesztette állását. A People’s Daily című kínai lap beszámolója szerint Rao Ni túlságosan megbízott az építtető cégben, és megfelelő szerződés nélkül vállalta a munkát, és így pénz nélkül bocsájtották el. Egy évig próbálkozott a helyzet rendezésével, de nem járt sikerrel. Végül úgy érezte, nem maradt számára más megoldás, mint az öngyikosság.

A férfi egy hídról akarta a mélybe vetni magát, de egyik munkatársa felismerte, és segítséget hívott. Nít a rendőrök próbálták meg rábírni arra, hogy ne ugorjon le, de nem sikerült lebeszélniük. Ekkor feleségét és kisfiát hívták oda segíteni. A nő a beszámoló szerint több órán át győzködte a férjét, hogy ne vesse le magát, de végül kétéves kisfia kétségbeesett sírása és kérlelése („Apa, gyere vissza, ne ugorj le!”) volt az, ami arra késztette a férfit, hogy ne ölje meg magát. Ekkor hagyta, hogy a rendőrök és tűzoltók visszahízzák a hídra, és ekkor apa és fia egymás karjába borult.


Kétéves fia kérlelése mentette meg a végzetes döntéstől
Fotó:people.cn 

Az eset után a helyi rendőrség közölte, hogy megvizsgálják Ni esetét az őt fizetés nélkül elbocsájtó céggel, de jelezték, hogy írásos szerződés hiányában nehéz lesz neki segíteni.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik