Nagyvilág

Felakasztva találták tanárukat a diákok az osztályteremben

Kotel(210x140).jpg (akasztás, kötél, )
Kotel(210x140).jpg (akasztás, kötél, )

A 31 éves nő még életben volt, amikor rábukkantak, de már nem tudták megmenteni az életét.

A tanárnőre a hétfő reggeli iskolakezdéskor bukkantak rá a kaliforniai Placentia városában található gimnáziumban diákjai, az osztályteremben, ahol az óráját tartotta volna a fényképezést oktató nő. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint az órára érkező fiatalok zárva találták az osztálytermet és az egyik szomszédos teremben oktató tanárt kérték meg arra, hogy engedje be őket. 

A helyi tűzoltóság közlése szerint a tanár a diákok segítségével szedte le a kötélről a 31 éves Jillian Jacobsont, majd hívták a mentőszolgálatot. A beszámolók szerint a nő még életben volt, amikor rátaláltak, de a mentősök megérkezésekor már leállt a szíve, és nem sikerült újraéleszteni. A helyszínen halottá nyilvánították.

A nőnél nem találtak búcsúlevelet, ennek ellenére a helyi rendőrség meg van győződve arról, hogy a tanárnő saját maga vetett véget életének, bár ezt hivatalosan még nem állapították meg. A diákok és az iskola munkatársai a helyi sajtónak nyilatkozva életvidámként jellemezték Jacobsont, aki „mindig boldog volt”, és elmondásuk szerint semmi sem utalt arra, hogy bármi komoly magánéleti gondja lenne.

Megemlítették azt is, hogy a tanárnő apja öngyilkosságot követett el, és a Jacobson többször is beszélt a diákoknak arról, hogy az öngyilkosság nem megoldás.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik