Élet-Stílus

Elválik férjétől, mert nem akar naponta háromszor szexelni

valas(960x640).jpg (válás, )
valas(960x640).jpg (válás, )

A férj hiába vitte hetente négyszer is ágyba feleségét, az asszony kielégítetlen maradt, és most a bíróságon keresi az igazát.

A Gulf News cikke szerint az elégedetlen dubai asszony a napokban adta be a válókeresetet arra hivatkozva, hogy férje nem tesz eleget a házastársi kötelezettségeinek. A neve elhallgatását kérő nő, saját bevallása szerint sokáig gondolkodott, mire eldöntötte, hogy érvényteleníti a házasságát, mert újsütetű férje képtelen kielégíteni a szexuális igényeit. Mikor a bíróság megkérdezte, heti hányszori alkalmat tartana elfogadhatónak, az asszony azt válaszolta, hogy naponta legalább háromszor szeretne a férjével szeretkezni.

A dubai hírportál beszámolt arról is, hogy a bíróság elutasította az asszony válókeresetét, mivel úgy vélik, a férj – aki még az asszony vallomása szerint is – hetente legalább négyszer, de inkább ötször ágyba bújik a feleségével, nos, ő teljes egészében betartja a házassági esküjét is eleget tesz házastársi kötelezettségeinek.

A bíróság amellett, hogy megvédte a férjet, azt javasolta az asszonynak, hogy a csillapíthatatlan szexuális étvágyat mindenképpen vizsgáltassa ki egy orvossal. Úgy vélik ugyanis, hogy az asszony tünetei adott esetben komoly egészségügyi problémára is utalhatnak. A legfrissebb információk szerint az asszony fellebbezett a bíróság döntése ellen, és nem nyugszik addig, míg ki nem mondatja a válást, szerinte ugyanis joga van olyan férfi mellett élnie, aki képes megadni neki azt a mennyiségű szexet, amennyire igénye van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik