Élet-Stílus

„Azért lett öngyilkos az apám, mert látott meztelenül a Playboyban”

Lorendana Chivu 1 (modell, románia, )
Lorendana Chivu 1 (modell, románia, )

Megdöbbentő vallomással állt elő a román modell, azt mondja, sohasem fogja magát túltenni az apja halálán.

Loredana Chivu tizennyolc éves volt, amikor megjelentek első aktfotói a Playboy magazin romániai kiadásában. Tudta, hogy apjának nem fog tetszeni, hogy megmutatta a testét a világnak, de úgy gondolta hamar túlteszi magát az egészen. De nem így történt.

„Nagyon csalódott volt, többé nem állt szóba velem, sőt igyekezett megakadályozni, hogy kapcsolatba lépjek a család többi tagjával, és ő maga is elzárkózott a világtól” – idézi a modellt a Mirror.

 Loredana Chivu (fotó: Instagram)

Loredana Chivunak mindig szoros kapcsolata volt az apjával, azok a fotók mindent megváltoztattak. Néhány hónappal később a lány úgy döntött, hogy megpróbál apja szívére beszélni, ezért meglátogatta. „A padláson találtam rá, egy gerendára akasztotta fel magát. Soha nem tértem magamhoz abból a sokkból, amit akkor átéltem”.

A most 25 éves, Bukarestben élő nő azt mondja az elmúlt években mindvégig kísértette az apja emléke: „nem hagyott búcsúlevelet, nem lehet tudni, hogy miért tette pontosan. Akik ismerték azt mondták, az utolsó hetekben egyre vidámabb volt, az egész teljesen értehetetlen.”

A bizonytalanság bántja leginkább a modellt, és az, hogy nem alkalma az apjával megbeszélni a nézeteltérésüket. „Sohasem hittem volna, hogy ilyesmire képes” – nyilatkozta.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik