Élet-Stílus

Ilyen, amikor tényleg a hűséget díjazzák!

25 év szeretetét köszöni Európa legnagyobb állati áruháza, a Fressnapf.

 
Tamási Miklós, ügyvezető

Az áruházláncot pont 25 évvel ezelőtt alapították Németországban. A Fressnapf ma már 12 országban több mint 1000 üzlettel és 8000 alkalmazottal igyekszik kielégíteni a házi kedvencek, kisállatok igényeit. 

Csak hazánkban 35 áruház üzemel, ezek közt kettő Fressnapf XXL is található Budapesten.

Itt még nagyobb területen, még nagyobb választékból szemezgethet a kedves vevő, de kisállat kozmetika és kutyaiskola is igénybe vehető a helyszínen.

Érdekessége még, hogy élő díszállatok, halak, hüllők, sünik, hörcsögök és törpenyulak is kaphatók az XXL áruházakban.

Tamási Miklós 13. éve egyengeti az egyre bővülő és egyre nagyobb sikereknek örvendő Fressnapf útját Magyarországon. Elmondása szerint, ebben őszinte állatszeretete és aktív életvitele segíti, hiszen a magyar Fressnapf  vezérének több kutyája is van, akik rendszeresen mozgásban tartják.

“Mondhatnám, hogy az áruházlánc sikere a profi szolgáltatásban, a minőségi termékekben, kedvező ajánlatokban, illetve a komoly szakértelemmel rendelkező, igazi állatbarát és segítőkész alkalmazottakban rejlik.

 
 Chelsie, Tamási Miklós barátja

De tehetnénk bármit, ez mind nem érne semmit a gazdik szeretete nélkül. Valójában mindent az állatok által nyújtott, és a gazdik által viszonzott szeretetnek köszönhetünk, enélkül nem létezhetne állati áruház.”

Köszönete jeléül a Fressnapf idén újabb nagyvonalú ajánlattal állt elő a hűséges gazdik számára. 25 év szeretetéért cserébe most 25 000 Ft kedvezményt gyűjthet össze a vásárló az üzletekben található pecsétgyűjtő kártyán.

Minden 5000 Ft feletti vásárlási alkalom esetén egy pecsét jár, amit mindenki év végéig gyűjthet. Egy kártyán összegyűjtött 25 db pecsétért pedig 25 000 Ft értékű árkedvezményre jogosító utalványt kap, amit 2016. március 31-ig használhat fel.

Persze egyszerre csak egy betelt pecsétgyűjtő kártya váltható be, a különböző kártyákon gyűjtött pecsétek nem összevonhatóak.

25 000 Ft kedvezmény a hűségért, szeretetért cserébe igazán állati nagyvonalú, pláne hogy végül a leghálásabbak ezért a végfelhasználók, a kis kedvencek lesznek . Mi is köszönjük, Fressnapf, a kutyák, a macskák és a dzsungáriai törpehörcsögök nevében is!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik