Élet-Stílus

Élve temette el kislányát az apa

Elképesztő tettre vetemedett egy indiai férfi. Tízéves lányának egyetlen bűne az volt, hogy nem fiúnak született.

Indiában még a mai napig úgy tekintenek a lányokra, mint apjuk tulajdonára. Egészen addig, míg férjhez nem mennek, mert akkor átkerülnek férjük tulajdonába. Hiába próbálkoznak a törvények modernizálásával, a legtöbb családfő mégis megtalálja a kiskaput, hogy azt tehesse a családja női tagjaival, amihez csak kedve van.

Így járt az az indiai kislány is, akinek tízévesen csak annyi bűne volt, hogy lánynak született. Apja elégedetlen volt vele, ezért úgy döntött, hogy megszabadul a kolonctól, az eggyel több éhes szájtól. Az apa nem egyszerűen csak megölte, hanem ásott egy gödröt, ahova betemette a lányt egészen a mellkasáig, összekötözött kezekkel, hogy a gyerek ne tudjon kimászni.

Amikor keserves sírás közepette a kislány a szomszédoknak kiabált, betömte és bekötözte a száját, hogy ne tudjon segítséget hívni. A környékbeliek csak akkor fedezték fel, hogy a férfi mit tett, amikor az anyja keresni kezdte a gyereket és nem találta sehol. Az ő hívó szavára jöttek át és találtak a borzalmas látványra a család hátsó kertjében.

A férfi azt állította, hogy szíve-joga így cselekedni, ezért rátámadt azokra, akik a kislányon próbáltak segíteni. Végül valaki kihívta a rendőröket, akik letartóztatták a férfit. Előre megfontolt emberölési kísérlet vádjával vették őrizetbe.

További részletek a Cafeblog bejegyzésében olvashatók. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik