Élet-Stílus

Megtaláltuk a világ legmenőbb mostohaapukáját

Fantasztikus jelmezeket készít minden évben sérülten született, kerekesszékes fogadott fiának.

„A hatéves fiam keresszékben van, szóval idén ezt a tankos jelmezt készítettem neki halloweenre. Mit szóltok?” – kérdi a Viper20220k nevű felhasználó a Reddit közösségi portál felhasználóit. „Fantasztikus vagy, akár az apja, akár az anyja vagy, ez csodálatos” – záporoztak a kommentek a kép alá, aminek hatására a titokzatos feltöltő megosztott néhány dolgot a rajongókkal.

 

Kiderül, hogy férfi az illető, és valójában mostohaapa. A beteg gyermek nem beszél, és nehezen kommunikál, de a nonverbális jelzéseiből, például a mosolyából sok mindenre lehet következtetni, például arra, hogy milyen történetek, vagy rajfilmek tetszenek neki leginkább. A gyermek biológia apja sajnos legszívesebben elrejtené a fiút a világ elől, nem helyesli, hogy a gyermek iskolába, vagy egyáltalán emberek közé jár, pedig a fú láthatóan szereti a társaságot. Szerencsére az anyja, a mostohaapához hasonlóan igyekszik, hogy egészséges emberekéhez méltó életet biztosítson neki.

 

A tankos jelmez nem az első a sorban, a beteg fiú tavaly egy működő villogókkal felszerelt tűzoltóautót, két éve pedig egy igazi kalózhajót kapott, és vált velük a környék egyik legmenőbb srácává. „Minden évbe 15-30 munkaóra megy el egy-egy jelmezre” – idézi a mostohaapát a Bored Panda blog – „de az én fantasztikus feleségem mindig sokat segít.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik