Élet-Stílus

Játékautomatába szorult a másfél éves gyermek

A nagymamája csak addig nézett félre, amíg elolvasott egy sms-t, az unokája máris a gépben volt.

Danie O’Neill magával vitte a 18 hónapos unokáját, Colin Lambertet egy automata mosodába a Tennesseeállambeli Maryville-ben. Míg a ruhákra vártak, a gyermek egy plüssfigura halászó automata körül sertepertét. Danie O’Neill egy pillanatra levette a szemét örökmozgó unkájáról, de csak addig, amíg egy elolvasott egy sms-t – nyilatkozta a nő egy helyi hírcsatornának.

 Fotó: WBIR

Mire felnézett, a kis Colin már mászott is befelé az automatába azon a nyíláson keresztül, ahol a nyereményeket lehet kivenni belőle. A nagyanyja utánakapott és megfogta az egyik bokáját, de Colin a másik lábával lerúgta magáról az asszony kezét, és már mászott is felfelé a plüsshalom tetejére. Kijutni azonban már nem tudott a gépből.

A nagyi rögtön tűzoltókat hívott, akik percek alatt a helyszínre értek, kiszabadították Colint, és megengedték neki, hogy megtartson egy figurát a gépből. A kisfiú édesanyja Bridget Lambert egyáltalán nem volt meglepve, amikor meghallotta mi történt. „Nagyon kíváncsi gyerek, mindig mindenhová bemászik. Olyan vele az élet, hogy mindig feltételezni kell a lehető legnagyobb huncutságot, mert az biztos, hogy be fog következni” – mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik