Élet-Stílus

Szívszorító videót készített egy súlyosan beteg kisfiú

A vak és agytumorban szenvedő hatéves be szeretne kerülni az X-Faktorba, hogy találkozhasson kedvenc sztárjával.

Bemutatkozó, énekes videót készített, majd töltött fel a Youtube-ra a hatéves Malachi Tyler. Azt szeretné elérni, hogy bekerüljön a brit X-Faktorba, és találkozhasson kedvenc sztárjával, Simon Cowellel, még mielőtt elkezdődnek az újabb agytumor kezelései – írja a Metro.

Malachi két éves korában veszítette el a látását az agydaganata miatt. Bár az állapota akkor javult, és a tumor egy időre visszahúzódott, most ismét növekedni kezdett. A szülei, hogy eltereljék a figyelmét a betegségről, elhatározták, hogy teljesítik a Malachi tizenkét kívánságát. Volt már egy napra rendőr, és részt vett az angol, vak futballválogatott edzésén, a legnagyobb vágya azonban még hátra van: egy X-Faktor meghallgatás.

A vak kisfiú imádja a televíziós tehetségkutatót, Cowellt, az egyik zsűritagot pedig egyenesen bálványozza. „Amikor a testvérei elmondták neki, hogy Simon milyen magasan záródó nadrágokat hord, ő is elkezdte felhúzni a nadrágjait, egészen a melléig, és azt játszani, hogy ő is zsűritag” – mesélte Emma, az édesanyja. „Késő este volt, amikor kitaláltuk, hogy készítünk egy énekes videót, és azzal üzenünk Cowellnek, és Malachi addig nem volt hajlandó ágyba bújni, amíg meg nem csináltuk” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik