Szórakozás

A csapatok fogyatkoztak meg az X-Faktor első élő adásában

A Pálinka Republik és Jakab-Péter Izabella párbajából a fiúcsapat került ki vesztesen.

Túl vagyunk az X-Faktor idei első élő show-ján. Rögtön a műsor elején kiderült, hogy Benji lesz a 13. versenyzője a műsornak, így már biztosan kiejtve a másik három tisztalapos versenyzőt. 

Megtudtuk, hogy Szabó Zsófi a dzsungelből az After X stúdiójába megy majd, így ő váltja Csobot Adélt az X-Faktor kísérőműsorában. Megállapíthattuk azt is, hogy nem tévedtünk, Tóth Gabi valóban idén is kirakja majd minden kirakhatóját, legalábbis a ma este viselt átlátszó és köldökig dekoltált ruhájából talán erre következtethetünk. És mintha egy energiaitallal többet ivott volna a kelleténél, ugyanis a szokásosnál is harsányabban és már-már zavaróan túlmozgásosan értékelte az est történéseit.

Fotó: Facebook 

A versenyzők pedig jöttek szépen sorban, produkciójukat ITT meg tudják tekinteni. Egyelőre még a legtöbb előadáson érezhető volt a feszültség és a lámpaláz, így mi, teljesen szubjektív módon BenjiTóth Andi és Nagy Ricsi produkcióját emelnénk ki a ma estéből. Utóbbinak a dal eredeti előadója, a konkurens csatornán foglalkoztatott Majka is gratulált közösségi oldalán.

Sztárfellépőként a tavalyi győztes, Danics Dóra érkezett a színpadra, aki legújabb saját dalát énekelte. Előadása után pedig kiderült, ki lesz a mai két párbajozó, azaz kik kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől. A szokásos idegőrlő zene után Bence végre kimondta, Jakab-Péter Izabellának és a Pálinka Republiknak kell párbajoznia. 

A négytagú zenekar párbajdala a kelleténél mintha kissé hosszabbra nyúlt volna, és akkor ezzel talán mindent el is árultunk a produkcióról. Bella dala nekünk meggyőzőbb volt; ahogy aztán később kiderült, a mentorok számára is. Tóth Gabi természetesen saját mentoráljaira szavazott, de a másik három ítész egyöntetűen a nemzetközi fiúbandát küldte haza. Ennek értelmében tehát az első adás kiesője a Pálinka Republik lett.

Fotó: Hír24/Pál Anna 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik