Szórakozás

X-Faktor: Bella nem a baki miatt párbajozott

A versenyző első dalánál nem nyílt ki a ledfal, ezért nem tudta teljes hosszában előadni. Végül párbajoznia is kellett, de nem keni a dolgot a technika ördögére.

Az X-Faktor szombati első élő adásából a Pálinka Republic búcsúzott. Az együttes Jakab-Péter Izabellával párbajozott, a négyfalui lányt csak egy hajszál választotta el a kieséstől.

“Azonnal szembesülhettem vele, hogy ez tényleg egy verseny, ahol kiesnek emberek. Bánom, hogy az első produkció nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. A párbajdalnál viszont legalább odatehettem magam, és megmutathattam hogy mire vagyok képes” – mondta a Hír24-nek Bella, akinek első produkcióját egy vártalan technikai baki tette izgalmasabbá.

 Fotó: Facebook

“Vártam, közben ment az alap a fülembe. Rá kellett volna már énekelnem, de nem tudtam belépni a színpadra, mert nem nyílt ki a ledfal. Végül elmentem mögötte, és egy kicsit kalandosan kerültem színpadra. A párbajozásban közrejátszhatott, hogy az első verzét nem tudtam elénekelni, de azért nem kenném a technikai hibára a dolgot. Élő adásban voltunk, fel kell találnunk magunkat akármilyen helyzetben is” – árulta el Izabella.

Az X-Faktor gondolatán túl a fiatal lánynak azzal is meg kellett barátkoznia, hogy beköltözött egy másik ország fővárosába, távol a családjától.

“A legnagyobb nehézséget az okozza nekem, hogy távol vagyok az otthoniaktól. Azoktól az emberektől, akik mindig biztos támaszt nyújtottak nekem. Most azonban csak a telefonos és internetes kapcsolattartás maradt nekünk, ami nagyon nehéz. A családom ráadásul sajnos az első élő adásra sem tudott eljönni, ami miatt nagyon szomorú vagyok” – mondta a Hír24-nek Bella, aki hozzátette: ha minden igaz, szülei a következő X-Faktornál már a stúdióból szurkolhatnak neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik