Élet-Stílus

Szerelem Ebola idején

Az emberiség újrateremtéséhez keresi termékeny partnerét egy apokalipszisre készülő férfi. Özönlenek a jelentkezők, de sajnos hiába.

Úr keres hölgyet, jelige: „menekülj meg velem a világvége elől.” Apróhirdetésben próbál párra találni egy, az apokalipszisre készülődő férfi Bostonban. Olyan egyedülálló, termékeny nőkkel ismerkedne, akik félnek az ebolától, de tudnak bánni lőfegyverrel, és nem lombozza le őket egy átlagos testalkatú pasi.

 

A hirdető egy 36 éves férfi, aki már tíz éve készül a modern civilizáció összeomlására, és úgy érzi, az ebola vírussal eljött az ő ideje. Azt írja, két hétig várja a túlélni vágyó jelentkezőket, aztán a szuper felszereltségű túlélőfurgonjával elindul a vermonti hegyekben elrejtett, erődített bunkere felé. „Csak attól rettegek, hogy ha egyedül kell mennem, és 10-15 év múlva újra felbukkanok, azt kell majd látnom, hogy az emberiség megadta magát ennek modern kori pestisnek, és egyedül nem lesz esélyem az emberi faj megmentésére” – írja a titokzatos hirdető.

A Boston.com című hírportált nem hagyta nyugodni a különös hirdetés. Megkeresték a feladót, aki elárulta nekik, hogy csak egy viccről van szó, ami azonban megdöbbentő irányba fordult. A túlélő hirdetést feladó férfit ugyanis elárasztották a kétségbeesett válaszok, az elola elterjedésétől rettegő nőktől.

„Biztos vagyok benne, hogy rengetegen jelentkeztek a hirdetésedre, mert tudom, hogy igazad van, és hamarosan ez az ország megszűnik abban a formájában, ahogy mi ismerjük. Termékeny vagyok, egészséges és fitt. Kérlek, mindenképp válaszolj, szeretnék valamivel többet megtudni rólad” –írta a 34 éves, háromgyermekes Angela.

Úgy tűnik, a nő annyira retteg a médiában megjelenő, egyre nyugtalanítóbb hírek miatt, hogy képes lenne két héten belül a gyermekivel együtt elköltözni egy idegennel, egy Isten háta mögötti bunkerbe. És koránt sincs egyedül: több százan jelentkeztek a túlélőjelt hirdetésére.

Amiből mindössze annyi volt igaz, hogy a feladója 36 éves. Egy teljesen átlagos, nős gyermekes férfiről van szó, aki megunta, hogy hetek óta csak az ebola-pánik ömlik rá a híradóból, ami szerinte nevetséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik