Élet-Stílus

Anyák, akik büszkén vállalják a terhességi csíkjaikat

Elegük lett a bújkálásból, a szégyenkezésből és a mindent takaró ruhákból. Inkább büszkén vállalják megváltozott testüket.

Még nincs egy hónapja, hogy az egész világot bejárta Tanis Jex-Blake felkavaró története, de máris itt a folytatás. Bizonyára önök is emlékeznek még rá, hogy az ötgyermekes kanadai Tanist napozás közben, egy nyilvános strandon a terhességi csíkjai miatt csúnyán megalázta három ittas fiatal. A felháborodott anyuka még aznap nyilt levelet írt a fiataloknak, melyben kikéri magának a viselkedésüket.

Íme, egy részlet az ominózus levélből:

„Sajnálom, hogy a hasam már nem olyan feszes és lapos, mint kamaszkoromban, és sajnálom a terhességi csíkokat is.

De! Egyáltalán nem sajnálom, hogy a testem öt csodálatos, egészséges és intelligens ember otthona volt hónapokig. Óvta, védte és táplálta őket. Tudjátok, amikor a Ti „tökéletes”, fiatal testetekre néztem, az járt a fejemben, hogy vajon a Ti testetek milyen csodálatos dolgokat hajtott végre eddig?

Noha akkor nem mutattam mennyire megaláztatok, el kell mondanom, hogy hazafelé sírtam az autóban. Kösz, hogy elrontottátok a napom.”

Az ilyen és ehhez hasonló esetek elkerülése érdekében, és azért hogy egyszer és mindenkorra leszámolhasson a megaláztatással, két vállalkozó szellemű nő úgy döntött, életre hívja a „Love Your Lines”, vagyis a „Szeresd a vonalaidat” mozgalmat. Az alapítók, akik szeretnék megőrizni névtelenségüket, arra buzdítják a hozzájuk csatlakozókat, hogy a mozgalom Instagram-oldalára töltsenek fel képeket testükről, ezzel is bizonyítva, hogy csíkkal vagy anélkül, még mindig gyönyörűek.

A Love Your Lineshoz két hét alatt több mint 31 ezer tag csatlakozott, akik vállalták, hogy megosztják másokkal „tigriscsíkjaik” történetét.

Ű
Képek forrása: Instagram / Love Your Lines 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik