Élet-Stílus

Megalázták a strandon a terhességi csíkjai miatt

Az ötgyermekes édesanyát három kamasz gúnyolta ki, amikor a strandon napozott.

A kanadai származású, ötgyermekes édesanya, Tanis Jex-Blake néhány nappal ezelőtt úgy döntött, kihasználja a meleg, nyári időt és gyermekeivel lemegy a strandra. Mint kiderült, a 33 éves nő most viselt először bikinit azóta, hogy 20 évesen életet adott első gyermekének. „Egész eddig szégyelltem a terhességek miatt megváltozott testemet, de aznap valamiért úgy döntött, nem érdekel mások véleménye: igenis büszke leszek azokra a nyomokra, amit a gyermekeim hagytak a testemen.”


Képek forrása: Facebook 

Csakhogy a békés strandolás nem egészen úgy zajlott, ahogy azt Tanis elképzelte. Miközben félrehúzódva, egy kevésbé zsúfolt helyen napozni próbált, fél szemmel pedig a gyermekeit figyelte, arra lett figyelmes, hogy három kamasz tart felé. A fiatalok – két férfi és egy nő – megállt Tanis mellett, majd miután harsányan nevetve a hasán lévő csíkokra mutogattak, úgy csináltak, mintha meg akarnák rúgni az asszonyt. Ezután mint ha mi sem történt volna, elmentek.

Tanist lesújtották az események, ezért hazaérve úgy döntött, revansot vesz. Nyilvános Facebook-profiljára posztolt magáról egy képet bikiniben, majd egy nyílt levelet írt hozzá annak a három fiatalnak, akik elrontották a napját.

 

„Ez egy nyílt levél annak a két férfinak és egy nőnek, akik ma úgy döntöttek, ahelyett hogy dolgozni mennek, az Alberta Beachre jöttek, hogy élvezzék a strandot és igyanak néhány sört. Sajnálom, ha a 13 év óta első bikinis napozásom felzaklatott benneteket. Sajnálom, hogy a hasam már nem olyan feszes és lapos, mint kamaszkoromban, és sajnálom a terhességi csíkokat is.

De! Egyáltalán nem sajnálom, hogy a testem öt csodálatos, egészséges és intelligens ember otthona volt hónapokig. Óvta, védte és táplálta őket. Tudjátok, amikor a Ti „tökéletes”, fiatal testetekre néztem, az járt a fejemben, hogy vajon a Ti testetek milyen csodálatos dolgokat hajtott végre eddig?

Noha akkor nem mutattam mennyire megaláztatok, el kell mondanom, hogy hazafelé sírtam az autóban. Kösz, hogy elrontottátok a napom. A világ éppen az olyan lelkiismeretlen és gonosz emberek miatt ilyen utálatos hely, mint amilyenek Ti vagytok. Előre sajnálom azokat a nőket, akik egyszer majd a Ti gyermekeiteket várva válnak olyan „gusztustalanná” és „visszataszítóvá”, mint én.

Csak remélem, hogy egy szép napon mégis rájöttök majd, hogy ezek a csíkok, és úgy egyáltalán egy terhesség után átalakult test nem szégyellni való. Éppen ellenkezőleg: olyasmi, amire szabad és kell is büszkének lenni.”

Bár Tanis eredetileg csak az ismerősei számára tette hozzáférhetővé a posztját, az írása futótűzként terjedt az interneten és olyan visszhangot keltett, hogy a nőt végül még a kanadai köztévé is meghívta egyik műsorába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik