Élet-Stílus

9 milliót költött mozijegyekre, hogy menőzzön volt barátnője előtt

Pár éve a nő azért hagyta el, mert olyan kevés pénze volt, hogy még két mozijegyet sem tudott megvenni. Azóta sokat változott a helyzet.

250 ezer jüan, azaz kilencmillió forint. Ennyi pénzt költött el egy kínai férfi, hogy két pekingi IMAX-moziban is lefoglalja az összes helyet péntekre a Transformers 4 vetítésére. Mindezzel volt barátnőjének akarja megmutatni, milyen rossz döntést hozott azzal, hogy elhagyta őt – jelentette a kínai sajtó.

Wang mindezt a Twitter kínai megfelelőjén, a Weibo kínai közösségi oldalon tette közzé, arra kérve mindenkit, hogy továbbítsák az üzenetet, hogy az végül el is jusson a nőhöz, akinek orra alá akarja dörgölni, milyen hibát követett el a szakítással. Ezért cserébe ingyenjegyeket ajánlott fel a vetítésekre.

Miután többen is megkérdőjelezték a történet valódiságát – azt gyanítva, hogy csak egy netes jegyárusító oldal promóciójáról van szó –  Wang közzétette a vásárlásokat bizonyító számlákat, valamint a mozikkal kötött szerződéseket, és a kínai sajtónak a jegyek eladását intéző jegyárusító iroda is megerősítette, hogy valóban ez történt.

Wang egy pekingi lapnak elmondta: barátnője hét éve, egyetemi éveik végén hagyta el őt azért, mert annyi pénze sem volt, hogy meg tudjon venni két mozijegyet. Most mindössze havi fizetésének felét költötte el a mozijegyek megvásárlására, csak azért, hogy megmutassa a nőnek, mekkora hibát követett el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik