Élet-Stílus

Elhagyta a neje, mert kisebb lett a pénisze

A testrész egy orvosi hiba miatt 2,5 centivel lett rövidebb. Tulajdonosa most perel: szerinte emiatt hagyta el a neje.

Egy a neve elhallgatását kérő kanadai férfi azután döntött úgy, hogy orvosaival szemben a bíróságon keresi az igazát, miután szeretett felesége közölte vele: elhagyja. A férfit nem lepte meg felesége döntése, mivel évek óta szexmentes házasságban éltek, de úgy vélte, jár neki a kártérítés, mert szerinte egy orvosi hiba volt az oka annak, hogy nem tudta teljesíteni férfiúi kötelességeit.

A férfi pénisze ugyanis egy 2011-es szexbaleset után, kényszerűségből 2,5 centivel rövidebb lett. A férfi elárulta, mindez azért, mert három éve feleségével túlságosan vadul estek egymásnak. Miután megérezte az elviselhetetlen fájdalmat, rögtön kórházba ment, ahol – a vizsgálati anyag szerint – az ügyeletes nővér anélkül, hogy egy pillantást is vetett volna a sérült szervre, hazaküldte azzal, hogy pihenjen.


Kép forrása: Thinkstock

Csakhogy a férfi fájdalmai napok múlva sem enyhültek, ezért újra felkereste a kórházat, ahol ezúttal egy urológus vizsgálta meg. A szakorvos megállapította, hogy a férfi péniszét enyhe trauma érte, majd hazaküldte őt azzal, hogy egy ideig kerülje a szexet. Csak három hónap múlva derült ki, hogy a szervben lévő barlangos testek és az ezeket körülvevő szövet súlyosan sérült, amit csak műtéttel lehet helyreállítani.

A műtét során az orvosok kénytelenek voltak eltávolítani 2,5 centit a sérült szervből, ám elmondták, ez nem akadályozza meg majd a beteget abban, hogy normális szexuális élete legyen. Csakhogy a férfi azóta is képtelen a szexre, frusztrálja ugyanis a nagy műtéti heg, illetve a kisebb méret is. Két év várakozás után feleségénél betelt a pohár, és közölte a férfivel, hogy elhagyja.

A férfi reméli, hogy a bíróság a javára dönt majd és hozzájut a 142 ezer dolláros kártérítéséhez – írta a kanadai hírügynökség, a QMI.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik