Élet-Stílus

Három napig élt, miután lekapcsolták a gépekről

Egy idős asszonyt vérömlennyel az agyában vittek kórházba. A férjének azt mondták az orvosok, nem tudnak rajta segíteni, ezért lekapcsolták a gépekről.

A hatvanöt éves Marylin Greenhill az otthonában legurult a lépcsőről, vérömleny keletkezett az agyában. Férje, a hatvankét éves Malcolm Greenhill azonnal egy West Bromwich-i kórházba vitte feleségét, ahol azt mondták neki, nem tudnak a feleségén segíteni. Az asszonyt, akivel negyvenegy évig alkottak egy párt, csak a lélegeztető gépek tartottak életben, ezért a férfi úgy döntött, kapcsolják le a gépről – írja a Daily Mail.

Azt mondták, azonnal meghalt

A férfinak a kórházban azt mondták, felesége azonnal meghalt, így haza is ment, elkezdte szervezni a temetést és értesíteni a rokonokat. Három nappal később felhívta a kórházat is, hogy egyeztessen velük a temetés részleteiről. Akkor azt mondták neki, él még a felesége.

Egy napra rá, vagyis négy nappal azután, hogy lekapcsolták a beteg asszonyt a lélegeztető gépről, tényleg meghalt, de a család fel van háborodva az eseten. „Ha tudom, hogy még négy napig él, akkor nem jövök haza, megpróbálok végig ott lenni mellette” – nyilatkozta a felháborodott, de szomorú férj.

A család most azt várja a kórháztól, hogy vizsgálják ki az esetet, szerintük egyértelmű az, hogy hibáztak az eset kapcsán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik