Élet-Stílus

Gyerekek, akik elrontották anya szelfijét

Nehéz feladat az anyaság, sokan még nem is állnak rá teljesen készen. Vagy csak úgy tesznek.

Néha még az anyáknak is szünetet kell tartaniuk, ilyenkor pedig legtöbbször mi kerül? A mobiltelefon. És mi az egyik legnépszerűbb dolog manapság? A szelfizés.

Nemrég átvettük, hogy hol nem ajánlott önarcképeket készíteni magunkról, most továbbgörgetjük a történetet, megmutatjuk, hogy az anyáknak hol nem kellett volna az exponáló gomb után nyúlniuk; a Smosh listájából válogatunk.

1) Pelenkázás közben

Elegáns mosdó, de a kisgyerekek nem válogatnak, néha a legváratlanabb pillanatban kell pelenkát cserélni, de ilyenkor jó, ha csak egy feladatra koncentrál az anyuka, és az nem a szelfizés.

Kép: innen

2) Fürdetés közben

Reméljük, a kisgyereknek a kádban nincs nagy baja, annak ellenére, hogy csak két kapálózó kezet látunk. De szerencsére anyu alakja rendben van, meg is osztotta ezt mindenkivel.

Kép: innen

3) Este buli

Az jól látszik, hogy a fiatal anyuka már készen áll az esti bulira, de ha ellőtte még a lefektetés is kötelező program, akkor nem árt igyekeznie.

Kép: innen

4) No comment

Reméljük, a Smosh téved és nem egy anyukát és a kisfiát látunk a képen, hanem egy testvérpárt. Ezzel együtt nehezen tudjuk értelmezni a képet.

Kép: innen

5) Új fürdőrucival

Vásárlás után az első dolog otthon, hogy mindenkinek megmutatjuk, mit vettünk. Csoda, hogy ez a kép már nem készült el a próbafülkében. Annyi biztos, hogy a kisgyereket nagyon megviselte a vásárlás és ennek hangot is adott.

Kép: innen

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik