Élet-Stílus

A pénisz nyitva áll egy angol kocsmában

Egy szóköz elhagyása tett híressé egy italmérést.

Amikor egy építkezés miatt egy hónapra deszkafal mögé került a cronwalli Truro városában álló „The Wig & Pen”, azaz „Parókához és Tollhoz” címzett kocsma, a tulajdonos biztosítania akarta, hogy emberek tudják: a kocsma a munkálatok ellenére nyitva áll. Egy gépelési hiba miatt azonban már nem csak az tudja, hogy a hely nyitva áll, aki arra jár, hanem az egész ország. De legalábbis azt biztosan tudják, hogy „a paróka és pénisz nyitva áll” a helyen.

A deszkafalra feltett feliratnak eredetileg azt kellett volna jeleznie, hogy „A Paróka és Toll Nyitva áll” (The Wig & Pen is open for business). Mivel azonban egy szóköz kimaradt a „pen” szó után, a molinón a következőt lehetett olvasni: „A Paróka és Pénisz nyitva áll” (The Wig & Penis open for business).

A tulajdonos a Daily Mailnek elmondta: a hibás molinó már a második verzió volt, amit megkaptak, mert az elsőt egy más hiba miatt vissza kellett küldeniük. Mivel az újabb javításra nem tudtak várni, végül úgy döntöttek, kirakják a „péniszes” verziót, amit még viccesnek is találtak – és tudták, fel fogják kapni az emberek. A tulaj szerint a törzsvendégek és a helyiek körében nagy sikert aratott a hibás felirat, amelyre az építkezés vége miatt már nem lenne szükség, mégis kint hagytak.

“The Wig & Pen Pub” a Google Street View felvételén – a péniszes molinó előtt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik