Élet-Stílus

Egy vagyont költöttek az ikrek, hogy ugyanúgy nézzenek ki

Több mint 20 millió forintot költöttek el arra, hogy még 39 évesen is tökéletesen egyformák legyenek.

A brit Burton ikrek, Jo és Kerry világéletükben imádtak egyformán kinézni: ugyanolyan ruhákba jártak, ugyanúgy vágatták a hajukat, ugyanúgy sminkelték magukat és természetesen ugyanúgy viselkedtek is. Szerették, ha senki sem tudja megkülönböztetni őket – olvastuk az Ikrek a családban blogon.


Imádnak egyformán kinézni
Kép forrása: Ikrek a családban blog

Az ikrek abban is nagyon hasonlítanak, hogy gyűlölik az idő múlását, pláne azt, ha az nyomot hagy tökéletes külsejükön. Épp ezért 39 évesen úgy döntöttek, mindketten kés alá fekszenek. Mivel szerették volna, ha a beavatkozások után is tökéletesen hasonlítanak majd egymásra, ezért mindketten pontosan ugyanazokat a beavatkozásokat végeztették el. Azóta túl vannak már orrműtéten, mellnagyobbításon, műtötték a szemüket, kaptak egy-két botox kezelést, a szemöldök tetoválás elengedhetetlen volt, hisz mindketten kozmetikusként dolgoznak.

A két nőnek ma már csupán a magánélete nem egyforma. Míg Kerry Burton elvált, Jo Burton élettársával nevelgeti 12 éves fiát és tíz hónapos kislányát.

Kíváncsi, hogy néznek ki az ikrek ma? Kattintson ide a képekért!

Egyébként nem a Burton-ikrek az elsők, akik már egy vagyont költöttek arra, hogy a műtétek után is ugyanúgy nézzenek ki. Nem is olyan rég mutattuk be azt az ausztrál ikerpárt, akik még szex közben sem hajlandók egymástól elválni. Ide kattintva még többet megtudhat róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik