Élet-Stílus

Még szex közben se válik el egymástól az egypetéjű ikerpár

Mindent megosztanak egymással, még a férfiakat is. Szerencsére párjukat sem zavarja, hogy egyszerre két nővel jár.

Míg az ikerlányok egy része mindent megtesz, hogy a lehető leginkább különbözzön testvérétől, az ausztrál egypetéjű ikerpár, Anna és Lucy DeCinque még fizetni is hajlandó volt azért, hogy egymás kiköpött másai legyenek. A lányok eddig legalább 200 ezer dollárt hagytak ott különböző plasztikai sebészeknél, akik tökéletesen azonosra szabták a melleiket, a szájukat és a szemöldöküket is – írja a New York Post.


A két lány mindig mindenen megosztozik
Képek forrása: Facebook

A 28 éves végzős egyetemisták egyébként igazi jó testvérek: mindent megosztanak egymással. A ruháikat, a kozmetikai szereiket, az ágyukat, és ha úgy hozza a sors, hát a férfiakat is. Jelenleg is éppen ez a helyzet, ugyanis mindketten ugyanazzal a fiúval randiznak.

“Nekük egyáltalán nem furcsa az, hogy megosztozunk a másikkal a szerelmen is. Még akkor sem, ha a környezetünk nagy része emiatt furcsán néz ránk” – mondják a lányok, majd hozzáteszik, mivel teljesen egyforma az ízlésük, magától értetődő volt, hogy ugyanazt a férfit szúrják majd ki. Ez a bizonyos férfi Ben Bryan, akinek szerencsére semmi problémája azzal, hogy egyszerre két nőt elégítsen ki.

“Igen, mindhárman közös ágyban alszunk, és akkor is együtt vagyunk, amikor szexelünk” – árulta el Lucy, majd hozzátette, ennél többet életük intim részéről nem szeretne elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik