Élet-Stílus

Fiataloknak adta ki a lakását, majdnem orgia lett a vége

Egy amerikai humorista a magánszállásokat közvetítő Airbnb oldalán keresztül adta ki a lakását. Kiderült, hogy orgiának használták volna a helyszínt.

Egy amerikai humorista, Ari Teman az Airbnb oldalán keresztül adta ki New York-i lakását. A szállásfoglaló, David azzal az indokkal csapott le az ingatlanra egy hétvégére, hogy a testvérei New Yorkba utaznak egy esküvőre, és nincs hol megszállniuk.

Ari Teman péntek este még visszament egy bőröndért a lakásába, és ekkor érte az igazi meglepetés. A lakásban gyanúsan sok ember várakozott, amikor kiderült, hogy mindenki egy előre meghirdetett orgiára érkezett. Az eseményt a Twitteren hirdették meg, egy, azóta törölt fiókon keresztül.

Sőt, a jelen lévők nem csupán várakoztak, hanem el is kezdték átrendezni a lakást, amivel állítólag több mint 87 ezer dolláros kárt okoztak.

Az eset hamar nagy nyilvánosságot kapott, a humoristának ugyanis több mint 30 ezer követője van a Facebookon, ahol megosztotta a történetet.

Az Airbnb közleményében kifejtette, hogy már több mint 11 millió elégedett ügyfelük van, és nagyon ritka eset, amikor a szállásadó, vagy a szálláskereső durván átveri a másikat. Állításuk szerint nagyon felháborodtak, hogy ilyesmi megtörténhet, és azonnal intézkedtek, hogy segítsenek a házigazdának – így megtérítik a kárt, illetve gondoskodtak arról, hogy Ari Temannak addig is legyen hol laknia. A cég hozzátette, hogy maximálisan együtt fognak működni a hatóságokkal is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik