Szórakozás

Tagadja a szexbulit a cseh elnök lánya

Katerina Zemanová szerint a bulvár hírportál által közölt fényképek hamisak.

Ahogy arról korábban a Hír24 is beszámolt: csoportos szexpartin vett részt az extra.cz prágai bulvár hírportál szerint a cseh köztársasági elnök lánya. Katerina Zemanová tagadja a portál állítását, az elnöki hivatal szerint a közzétett képek hamisítványok.

A Hradzsin a CTK hírügynökség kérdésére válaszolva kedden azt közölte, hogy a család és az elnöki hivatal is jogi lépéseket tervez az ügyben.

A bulvár hírportál hétfőn és kedden egy sor fényképet hozott nyilvánosságra, amelyeken állítólag Zemanová látható pornószínészek körében. A hírportál szerint a szexpartira tavaly októberben került sor, és arról videofelvétel is készült, amelyet nyilvánosságra kívánnak hozni.

“Soha ilyen eseményen nem vettem részt” – idézte Zemanová szavait Hana Burianová elnöki szóvivő. Zemanová, aki jelenleg Jeruzsálemben van apja, Milos Zeman hivatalos kíséretének tagjaként, azt mondja, a képek hamisítványok.

“Fenntartjuk állításunkat, hogy Katerina Zemanováról van szó” – nyilatkozta Pavel Novotny, az extra.cz hírportál főszerkesztője, aki szerint Zemanová barátnőivel együtt tavaly októberben vett részt a csoportos szexpartin.

A hírportál azt írja: Zemanová nem tett semmiféle törvénybe ütköző cselekedetet, csak egy olyan partin vett részt, amelyen a résztvevő nők az alkohol hatása alatt mindent megtesznek, s amelyről egy amerikai pornószerver számára film készült.

A prágai média szerint a 19 éves, vonzó, hosszú szőke hajú Katerina Zemanovának nagy szerepe volt apja sikeres elnökválasztási kampányában. Milos Zeman a választási győzelem után azt mondta, Katerina lesz Csehország “első kisasszonya”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik