Élet-Stílus

Gyerekrajz pályázat: rajzold le a biztonságos közlekedést

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 02. 15. 13:41

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság gyermekrajz pályázatot hirdet 3-6, 6-10 és 10-14 éves korosztály számára, "Biztonságos közlekedés gyermekszemmel" címmel, amire április 30-ig lehet jelentkezni.

Korábban a témában:

A rajzokat 2014. április 30-ig postai úton kérik eljuttatni a Csongrád Megyei Rendőr­főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz, 6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24. A rajzok hátoldalára írják fel: a szerző nevét, iskoláját és annak címét, a rajztanár nevét, szülő nevét, telefonszámát valamint a beküldő megyét (Csongrád megye).

A Megyei Balesetmegelózési Bizottság által létrehozott zsűri korosztályonként értékeli a beküldött pályaműveket. Korcsoportonként az első 5 rajzot országos zsűrizésre az Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz 2014. május 08-ig juttatja el.

biztonsagos-kozlekedes-rajzpalyazat(430x286)(1).jpg (biztonságos közlekedés rajzpályázat)

Az országos zsűrizés alapján a legjobb munkák kiállításon vesznek részt 2014. júniusában Budapesten. Azok között, akiknek a pályázata nem jutott tovább az országos zsűrizésre, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság korosztályonként egy-egy beküldőnek ajádnékot fog adni.

A díjazottakról, valamint a kiállítás helyszínéről és időpontjáról az ORFK-OBB írásban értesíti a díjnyertes pályamunkák beküldőit, valamint a Megyei Balesetmegelőzési Bizottságokat.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.