Élet-Stílus

Az év 10 legcukibb pillanata

Kutyák babákkal, macskák kutyákkal, kutya rókával és egy szaltó, ami mindent visz.

Azok, akik kedvelik a cuki állatokat, és úgy általában a cukiságot, igazán szerencsésnek mondhatják magukat. Az elmúlt évünk ugyanis bővelkedett ilyen pillanatokban itthon is – elég, ha csak a Fővárosi Állatkert tündéri ormányosbébijére, Ashára gondolunk – és külföldön is. Így 2013-ban bemuthattunk önöknek tucatnyi szokatlan jóbarátot, jószívű pótmamát, szundizó állatbébit és különleges képességű négylábút. Többek között. Most, így néhány órával az új év beköszönte előtt arra vállalkozunk, hogy közülük válogatjuk ki a legemlékezetesebbeket. Bátran állítjuk, nagy fába vágtuk a fejszénket.

Íme, a 2013-as év legcukibb – szubjektív Top10-es listája, amit kommentben önök is tovább bővíthetnek.

1. A listánk első darabja egy imádnivaló baba-kutya páros, Beau és Theo, akik minden egyes délutáni csendespihenőt együtt töltenek.

2. A babás-kutyás vonalon továbbhaladva, következzen egy különleges barátság, ami új szintre emelte a francia bulldog – embergyerek diplomáciai kapcsolatokat.

3. És ha már fajok közti barátság: nos, muszáj szót ejtenünk arról a shi-tzuról, aki pártfogásába vett és meggyógyított egy elárvult kismacskakölyköt.

4. Az előző, szívmelengető történet párjáról, amikor egy kóbor cica veszi gondozásába az elárvult kutyakölyköt éppen néhány napja írtunk önöknek. Természetesen ők is bekerültek, méghozzá méltán, az év legjobb pillanatai közé.

5. Még mindig a fajok közti barátság. Ezúttal a norvég erdőkből, ahol – bizonyára önök is emlékeznek rájuk – egy róka és egy kutya kötött életre szóló barátságot.

6. Ehelyütt kell szólnunk arról az elefánt-kutya párosról, akiket a víz szeretete hozott össze és katapultált egyenesen a szívünkbe.

7. Aztán, ha még emlékeznek, 2013 volt az az év, amikor az internetet egycsapásra leigázta a bűnbánó kutyák hada, akikről itt írtunk. Közülünk talán a legjobban ez a golden retriver szégyellte magát, miután kiborította a szemetest.

8. Idén esett meg az is, amikor a fürdés egyszerre három különféle érzelmet váltott ki három különböző kutyából. Íme:

9. És ez volt az az év, amikor két corgikölyökből világsztár lett a szinkronszaltójuk miatt:

10. És az is, hogy egy macska megszöktesse bezárt barátját.

+1

Nem mehetünk el szó nélkül a tény mellett, hogy 2013-ban végérvényesen bebizonyosodott számunkra is, hogy a macskák uralják az internetet, elvégre bármit cukivá tesznek, ami mellett megjelennek. A bizonyítékot erre az a gyűjtés szolgáltatta, amiben azt a tíz cicát mutattuk be, akiket a szőrük tett híressé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik