Élet-Stílus

Kóbor macska vette magához az elárvult kiskutyát

Az egynapos pitbullt anyja eltaszította magától. Egy frissen kölykedzett macska fogadta be.

A kis pitbullkeverék, Noland első igazán nagy kalandja szerencsés véget ért: hiába taszította el magától saját anyja, végül mégis szerető családra talált a clevelandi Animal Protective League menhelyén. Az elárvult, alig egy napos jószágot egy korábban befogadott macska fogadta örökbe, saját kölykei mellé.


Képek forrása: Cleveland Animal Protective League

A kiskutyát az állatmentők egyébként egy clevelandi garázs mellett találták bolháktól lepve, magára hagyottan. Azonnal döntöttek és magukkal vitték a menhelyre, ahol a Lurlene nevű macska gondjaira bízták. A kiskutya alig pár óra alatt beilleszkedett az alomba, olyannyira, hogy később még az almosdobozt is megtanulta használni.

Az állatvédőket szerencsére nem hagyta nyugodni Noland esete: amikor néhány héttel később visszatértek a helyszínre, az egyik közeli kertben ráleltek a kutya anyjára is, akit „gazdája” rettenetes körülmények között tartott. Mint kiderült nem csak verte, de éheztette is a kutyát, akit állatkínzás miatt végül elvettek a gazditól és szintén a menhelyre szállítottak. Az anya néhány hónappal később még a kölykével is találkozhatott és jót játszott vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik