Élet-Stílus

Olvadozzon velünk cuki baba-kutya képeken

A kis Beau és négylábú barátja alighanem az internet kedvenc párosa mostanság.

Az egyik még csak pár hónapos, és a másik is csak most lesz két éves, ennek ellenére Theo és Beau – köszönhetően ennek a most következő ellenállhatatlanul cuki fotósorozatnak – ma már mindketten internetes sztárok.

 

 

Mint minden jó történet, ez is akkor kezdődött, amikor a kutyakölyök néhány hete megérkezett a Shyba család otthonába. „A Santa Cruz-i menhely hátsó udvarán találtunk rájuk, Theo akkor még a testvéreivel szorosan összebújva szundikált” – meséli a három gyerekes édesanya, Jessica, aztán hozzáteszi, amikor az alig két éves kisfia bemászott hozzájuk a ketrecbe, Theo fogta magát és bekucorodott a kisfiú ölébe. „Nem volt kérdés, hogy innentől kezdve ő a legújabb családtagunk” – mondta az édesanya.

A képeket elnézegetve elmondhatjuk, Theo remekül megszokott új otthonában. Különösen a délutáni csendes pihenőket élvezi, amikor Beauval összebújva, ölelkezve alszanak, akár két órát is szünet nélkül. Legalábbis az anyuka elmondása szerint. „Amikor felkelek, hogy lefektessem Beaut, Theo azonnal indul utánam. Minden alkalommal együtt alszanak” – mondja.

Jessica egyébként Beau és Theo cuki szundijait a blogjában gyűjti tovább, és reméli, hogy a hirtelen jött ismertséget sikerül jó célra fordítania és támagatja azt a menhelyet, ahonnanTheot örökbefogadták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik