Élet-Stílus

Élő próbababák, főként az urak örömére

Élő próbababák 3 (próbababa, manöken, )
Élő próbababák 3 (próbababa, manöken, )

Minden férfi ilyesmire vágyik a karácsonyi bevásárlás stresszes óráiban.

Karácsony közeledtével megszaporodnak a plázákban tanácstalanul kóválygó, egyre kétségbeesettebb férfiak. Nem elég, hogyvalamilyen (aztán, ahogy egyre kevesebb nap van az ünnepig, bármilyen) ajándékot keresnek hölgyüknek, a méretet is el kell találni, holott legtöbbjüknek annyi fogalma van a barátnőjük, feleségük, lánytestvérük vagy édesanyjuk méretéről, hogy „csinos”, „magas”, vagy éppen „van egy pici úszógumija (de nekem így tetszik)”.

Erre a dilemmára kínál megoldást idén karácsonykor a readingi Oracle bevásárlóközpont.  A méretválasztást megkönnyítendő, kicserélték a szokásos próbababákat bevállalós, hús-vér nőkre, akik természetesen különböző méretűek, és testszínű kezeslábast viselnek, melyen fel van tüntetve a magasságuk, a súlyuk és hogy milyen méretet hordanak. Azt remélik, hogy ez nagy segítség lesz az uraknak – de alkalom adtán a barátnőjüknek vásárló hölgyeknek is.

A szolgáltatást még ezerféleképpen lehetne bővíteni. Például az urak magukkal vihetnék a kiválasztott manökent, hogy felpróbálja nekik a hölgyüknek szánt ruhákat, esetleg felár ellenében még a véleményüket is megmondanák – vagy fehérneműt, kiegészítőt ajánlanának a ruhához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik