Élet-Stílus

Csábítson el bárkit egy kis malackodásra

Szalonna(960x640).jpg (szalonna, bacon)
Szalonna(960x640).jpg (szalonna, bacon)

Egy igazi férfinek az illata is férfias, és mi lehetne férfiasabb a baconnál?

Hideg, nyálkás, szürke hétfő hajnal egy hatnapos munkahéten. Úgy hangzik, mint amit csak csodával lehet túlélni. Egy hétköznapi csodával, mondjuk sült szalonnával! Hallja már a vékony, ropogós szeletek sercegését? Érzi a mennyei illatot? Mámorító, igaz?

Akkor jó hírünk van! Az isteni bacon illatot ezentúl érezheti akár egész nap, minden nap! A baconimádók csoda országa, a J&D Foods webáruház megalkotta a tökéletes ajándékot férfiaknak: a bacon illatú dezodort. Extra hatás, 24 órás védelem a testszagok ellen. Az izzadtságszag helyet friss és zamatos szalonnaillat lengi majd körbe.

A cég nem állt meg a dezodornál a kutatás-fejlesztésben. Áldozatos munkájuknak köszönhetően kapható már szalonnás ajakír, borotvakrém, naptej, sőt akár óvszer, és síkosító is egy kiadós malackodáshoz!

A teljes hatás kedvéért azonban ne érje be kevesebbel, mint a szalonnaparfüm! A sztori szerint egy párizsi hentes 1920-ban, véletlenül fedezte fel, hogy 11 különböző természetes aroma keverékéből egy olyan illat jön létre mely drámai hatással van a vásárlói hangulatra… A szalonnaparfüm állítólag szinte észrevétlenül hat az érzékekre: hihetetlenül vonzóvá és szimpatikussá teszi az illat viselőjét a környezetében lévők számára.

Minden termék abszolút megfizethető áron elérhető a dezodor mindössze 10 dollárért (2200 forint), de a parfüm is csak 36 dollárért (7900 forint) kapható. Ideális karácsoyi ájándék tipikus pasiknak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik