Élet-Stílus

Obszcén karácsonyi üzenet a szomszédnak

Bemutató középsőujjat formázó díszfényt szerelt a háza tetejére egy louisianai nő.

Egy évek óta húzódó perpatvarnak adott ünnepi hangulatot Sarah Childs, a louisianai Denham Springsben élő nő. Karácsonyi fényfüzérből egy jókora, kinyújtott középsőujjú kezet formázott a háza tetején, hogy szomszédját bosszantsa – írja a Metro.


Fotó: Sarah Childs

Az üzenet betalált Kayla Weldon, felháborodva hívta a rendőrséget, akik megfenyegették, hogy letartóztatják, ha nem távolítja el a tetőről az világító trágárságot. A nő azonban nem ijedt meg: az Amerikai Civil Liberálisok nevű jogvédő szervezet segítségével beperelte a várost jogai korlátozásáért. Nyert így a szomszédnak bele kellett törődnie, hogy törvényesen mutat be neki az ünnepi dekoráció. Szokatlansága miatt a sztori bejárta az országos sajtót.

Mindez tavaly történt, de idén ismét kitört a botrány, Sarah ugyanis ismét felpakolta a fényfüzért. Ám egy ismeretlen tettes az éj leple alatt felmászott a tetőre és miszlikbe vágta az égősort.

Sarah feljelentést tett, és egy újságírónak nem sok jót sejtetve azt nyilatkozta: „ezzel túl messzire mentek, ha harc, legyen harc!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik