Élet-Stílus

Hitler cuki és négy lába van

Ezt a héthetes kölyökkutyát Patchnek hívják, de mióta felkerült az internetre alig valaki hívja így. Nem is értjük...

Még mielőtt alaposabban megismerkednénk a kis Patch-csel, egyetlen gondolat erejéig visszautalnánk egy korábbi cikkünkre. Bizonyára önök is emlékeznek rá, hogy alig néhány hete bemutattunk önöknek néhány cicát, akiket a szőrük tett híressé, köztük Hógolyót is. Egy hófehér-fekete foltos bársonytalpút, akinek nem mindennapi fizimiskája megszólalásig hasonlít Adolf Hitlerére.


Kép forrása: Bored Panda

Nos, bár nem tudjuk Hógolyó hogy áll a kutyákkal, de van egy olyan érzésünk, hogy ennek a kis kölyöknek a társaságnak nagyon örülne. Már csak a hasonlóság miatt is… A kis héthetes francia buldog-shitzu keverék, Patch ugyanis, Hógolyóhoz hasonlóan pontosan úgy néz ki, mint Hitler.

Családja a bevallásuk szerint egész addig nem vette észre a hasonlóságot, míg a kölyökkutyáról készült képet fel nem töltötték az internetre, ahol már az első kommentek is a kölyök és Hitler fizimiskája közti hasonlóságról szóltak. Ezek után csoda, hogy a kép rögtön vírusszerűen terjedni kezdett?


Kép forrása: Ross Parry

A gazdi, a Yorkban élő Lynda Whitehead azt mondja nem Patch az igazi Hitler, mert ő kedves és türelmes személyiség. Nem úgy az egyik testvére a három közül, aki ha külsőleg nem is, viselkedését tekintve több közös vonást is mutat az egykori diktátorral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik