Élet-Stílus

Visszatért a halálból egy kolumbiai újszülött

baby (baby)
baby (baby)

Tíz órán át hitték halottnak a csecsemőt, aztán felsírt a hullaházban.

Az anya Jenny Hurtado, még csak a terhessége 27. hetében járt, amikor, múlt hét szerdán, hajnali háromnegyed háromkor, fájdalmai miatt a Szent Ferenc kórházba szállították, a columbiai Quibdo városban. Azonnal császármetszést hajtottak végre rajta, de a magzat nem adott semmilyen életjelet, ezért, három óra húszkor halva születettnek nyilvánították – írja a Daily Mail.

Az anyát befektették, az apát pedig értesítették, hogy reggel átveheti a csecsemő holttestét. A csöppséget az egyik, holttestek tárolására alkalmas hűtődobozba zárták. Amikor az apa órákkal később megérkezett, a dobozból sírás hangja szűrődött ki: a halottnak hitt csecsemő élt.

A kislányt azonnal Bogotába, egy fővárosi klinikára szállították, ahol gyenge tüdőműködése miatt a koraszülött-intenzív osztályon kezelik. Édesanyja a quibdo kórházban maradt, s lányának a Milagros (Csoda) nevet adta.

A gyermeket kezelő specialista, DrJavier Zagarra szerint amikor a gyermeket világra segítették, annyira gyönge lehetett a szívverése, hogy az orvosok nem észlelték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik