Élet-Stílus

Újabb vendég adott bunkó üzenetet borravaló helyett

dayna-morales(960x640)(1).jpg (pincérnő, profilkép, usa)
dayna-morales(960x640)(1).jpg (pincérnő, profilkép, usa)

Ezúttal a pincérnő vélt nemi orientációja nem tetszett egy vendégnek.

Amerikában, úgy tűnik divatos hóbort, hogy a vendégek bunkó üzeneteket írnak a felszolgálóiknak az éttermi számlájuk borravaló rovatába. Nemrég írtuk meg, hogy Tennesseeben egy pincérlánynak azt írta egy férfi, hogy azért nem ad neki borravalót, mert „nigger”.

Tegnap egy New Jersey-ben dolgozó pincérnőt oktatott ki számlaüzenetben egy hölgy, aki két kamasz lányával ült be vacsorára. Ő azért nem akart borravalót adni, mert úgy látta, felszolgálója saját neméhez vonzódik – számolt be az esetről a Gawker.

„Dayna? Azt hittem a Dan nevet fogja mondani, meg kell mondanom nagyon meglepett bennünket” – válaszolta a decens nő a pincérnőnek, amikor az bemutatkozott.Dayna Morales ezt még annyiban hagyta, da amikor a vacsora végén meglátta a számlán neki hagyott üzenetet, ökölbe szorult a keze.

Forrás: Facebook

 

„Sajnálom, nem adhatok önnek borravalót mert nem értek egyet az életstílusával és a móddal, ahogy az életét éli!”

A homofób mama nem is sejtette mekkora szerencséje volt. Dayna, mielőtt pincérnősködni kezdett, tengerészgyalogosként szolgált, s mint írta csak azért nem esett neki tahó vendégének, mert a kislányok miatt visszafogta magát. A számlát eltette és feltöltötte egy meleg közösség oldalára a Facebook-on.

Dayna Morales egyenruhában (forrás: Facebook)

 

„Sajnálom, hogy azok a gyerekek így nőnek fel, és ezt tanulják, meg azt is, hogy ilyen tudatlan emberek szabadságáért is szolgáltam a tengerészgyalogságnál. Sajnálom hölgyem, de nekem meg az nem tetszik, ahogy ön éli az életét, és ahogy a gyermekeit neveli, de ezt én sohasem vágnám az arcába, és sohasem adnék önnek rossz kiszolgálást, úgyhogy fogja be a száját, és imádkozzon, hogy útjaink többé ne keresztezze egymást!” – írta a lány első indulatában a fotó alá.

A képet, azóta több ezren lájkolták, és osztották meg, s a tennesseei esethez hasonlóan, a szimpatizánsok elkezdtek borravalót gyűjteni Dayna Moralesnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik